El Castell del Remei celebra la seva històrica Festa Major

Imatge de la Festa Major del Castell del Remei en l'edició del 2017 - Marina Pallàs Barta
photo_camera Imatge de la Festa Major del Castell del Remei en l'edició del 2017 - Marina Pallàs Barta

Un any més, el Castell del Remei celebrarà la seva tradicional Festa Major. Aquesta celebració històrica, que té les seus orígens quan el castell era una colònia agrícola, ja des de primeres dècades del segle XX, se celebrarà al voltant del pati i en tot el seu entorn enoturístic.

La Festa Major del Castell del Remei neix de la voluntat popular de la comunitat rural que vivia a la colònia agrícola a finals del segle XIX

La celebració s'iniciarà a les 10 del matí amb el tradicional toc de sirena de la finca, que donarà pas a un mercat d'artesania i de productes de proximitat, una exhibició de pilotatge de modelisme naval, passejades en carruatges de cavalls, trobada de puntaires, un bar de Festa Major, un espai de food trucks, l'exposició Roba de blanc de la col·lecció de Victòria Antó d'aixovar antic, concursos fotogràfics i visites guiades, entre d'altres activitats.

Victòria Antó a l'exposició Roba de Blanc

A les 11 hores es farà la missa solemne cantada, i a les 12 hores, una cercavila amb gegants, capgrossos, grallers, timbalers, i la tradicional ballada de sardanes. Finalment, es donarà pas a l'aperitiu popular, a les 12.30 hores, amb música en viu a ritme de swing i blues.

Comentaris