Arrenca el 'Servei a domicili' de la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer

Amb el servei de Préstec a domicili la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer té la voluntat d'arribar a persones residents a Balaguer amb problemes de mobilitat, gent gran, confinades a casa o en una situació de vulnerabilitat que els impedeixin desplaçar-se fins a la Biblioteca
La Biblioteca Margarida de Montferrat
photo_camera La Biblioteca Margarida de Montferrat

La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer inicia el dilluns 18 de gener el nou servei de Préstec a domicili, una iniciativa, que sota el nom de La Biblioteca a casa, neix de la necessitat d'adaptar els serveis de la biblioteca a la situació actual provocada per la pandèmia de la COVID-19 que ha fet que algunes persones no tinguin opció d'accedir-hi.

Amb el servei de Préstec a domicili la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer té la voluntat d'arribar a persones residents a Balaguer amb problemes de mobilitat, gent gran, confinades a casa o en una situació de vulnerabilitat que els impedeixin desplaçar-se fins a la Biblioteca.

La Biblioteca Margarida de MontferratLa Biblioteca a casa posa a disposició dels usuaris els documents que presta habitualment de forma presencial. Revistes, novel·les, pel·lícules, CD, entre altres. L'usuari pot seleccionar el document del catàleg i el servei de préstec el portarà al domicili gratuïtament. Amb el carnet de la Biblioteca es pot tenir accés a un total de 30 documents en préstec durant 30 dies.

Per fer les comandes és imprescindible disposar del carnet d'Usuari de la Biblioteca, i es pot trucar al telèfon 973 44 34 10 o enviar un correu electrònic a [email protected]. Un cop el personal de la Biblioteca rebi la petició, prepararà la comanda i trucarà l'usuari per confirmar les dades de contacte i informar-lo del dia i hora del repartiment.

PRÉSTEC A DOMICILI

comentaris