La plaça Mercadal es convertirà a partir del dia 11 de desembre en una pista de gel

Conjunt vocal de l'Escola Municipal de Música de Balaguer
photo_camera Conjunt vocal de l'Escola Municipal de Música de Balaguer

Els carrers de Balaguer es van omplir de color i llum aquest dijous amb l'inici de la campanya nadalenca, els comerciants de la capital de la Noguera van donar el tret de sortida a la iniciativa que han batejat amb el nom de Som ACB, Som Balaguer, Som Nadal, que es prolongarà fins al 7 de gener.

Pista de gel a la plaça del Mercadal de BalaguerLa Campanya de l'Associació de Comerciants de Balaguer (ACB), vol identificar la importància del comerç de proximitat durant les festes. Durant la campanya es duran a terme diferents actuacions per dinamitzar el comerç com sortejos entre els clients dels comerços associats i la distribució de butlletes de descompte.

El conjunt vocal de l'Escola Municipal de Música de Balaguer, va protagonitzar l'encesa de les llums, que acompanyaran les festes, amb una cantada de nadales a la plaça de la Sardana

Una de les novetats d'enguany serà la pista de gel que s'instal·la a la plaça del Mercadal de la capital de la Noguera, una atracció de lleure que s'inaugurarà el dimarts 11 de desembre, i romandrà activa fins a mitjans de gener.

Comentaris