09.12.2022 |

Térmens comença el Cicle de xerrades d'estiu

Les noves cites del cicle tindran lloc els dies 22 i 29 de juliol, i el 28 d'agost
Cicle de xerrades d'estiu a Térmens
Cicle de xerrades d'estiu a Térmens
Térmens comença el Cicle de xerrades d'estiu

Ahir diumenge 18 de juliol, la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Térmens va acollir el Cicle de xerrades d'estiu, una cita cultural i social que es recupera després de no poder-se haver desenvolupat el 2020 per culpa de la pandèmia.

En aquesta primera intervenció hi van participar la directora de l'Arxiu Comarcal de la Noguera, Maite Pedrol; i l'historiador Gerard Costa

Pedrol i Costa van explicar al públic assistent el projecte 'La recuperació del passat a través de la memòria oral de Térmens', que consistirà a fer una gravació a la gent gran de la vila, perquè a través dels testimonis dels veïns i veïnes de la vila, poder deixar empremta de la història de Térmens.

Durant les setmanes vinents Térmens acollirà noves conferències d'aquest cicle. El dijous 22 de juliol, a les 21.30 hores, tindrà lloc la visita de l'escriptora Teresa Ibars, que aproparà el seu llibre 'Atles de l'Oblit'.

El dijous 29 de juliol, el termení Arnau Barios i Xènia Dyakonova parlaran de la traducció que han fet del rus al català de 'Puixkin i l'Eugeni Oneguin'

Finalment, el 28 d'agost, el Centre Cultural sant Joan acollirà una tarda de poesia i música amb 'Les Certeses', amb la intervenció de la seva l'autora, Helena Rufat, a més de rapsodes i músics de Térmens.

Térmens comença el Cicle de xerrades d'estiu
comentaris