Torrons i Mel Alemany, premiats de nou amb el Great Taste Awards

Aquests reconeixements són considerats l’Òscar del món de l’alimentació delicatessen

Ferran Alemany interior
photo_camera Ferran Alemany amb els productes de la firma d'Os de Balaguer

L’empresa familiar Torrons i Mel Alemany d’Os de Balaguer va presentar dilluns passat la seva gamma de mels i torrons premiats amb una estrella als premis Great Taste Awards 2016, considerats com l'Òscar del món de l’alimentació delicatessen. La presentació va tenir lloc en el marc de la Catalonia Gourmet Experience, que va tenir lloc al Palau Reial de Pedralbes, coincidint amb la II Nit del Gourmet català i que busca presentar les novetats de les marques que formen part del Cluster Gourmet.bodego_premsa_alemany texte 

Alemany ha aconseguit cinc premis en l’edició d’enguany per la seva mel de castanyer, la mel amb crema d’ametlla, la mel de taronger amb pell de taronja, el torró tou i la torta imperial.

Les varietats de mel de castanyer, crema d’ametlla i taronger amb pell de taronja, juntament amb el torró tou i la torta imperial, productes guardonats

Aquesta distinció s’afegeix a l’estrella que va rebre el 2014 per la mel amb crema d’avellana. El premi inclou la mel Alemany al Great Taste Club, el Club gastronòmic més exclusiu dels productes alimentaris delicatessen, en superar la rigorosa prova de qualitat a la qual se sotmet: un tast a cegues de 400 especialistes del món culinari.

Les mels guardonades formen part de la línia de mels gourmet de Torrons i Mel Alemany, que l’ha servit per posicionar-se en els mercats internacionals.

L’increment de la vocació exportadora de Torrons i Mel Alemany ja es va iniciar a finals de l’any 2015 amb l’acord comercial amb la cadena britànica de supermercats Marks&Spencer. Gràcies a aquest, els torrons i la línia de mel gourmet amb pell de taronja es va vendre a 200 supermercats d’Anglaterra. La mel gourmet ha obert a Alemany les portes a l’exportació i també li ha permès entrar al principal supermercat online dels Estats Units, destinat especialment al públic hispà: LaTienda.com.

Torrons i Mel Alemany ocupa 25 persones de forma directa al seu obrador d’Os de Balaguer i 25 persones amb algun tipus de discapacitat de quatre entitats socials lleidatanes: la Torxa, Aspros, Shalom i l’Estel, que s’encarreguen de part de l'embalatge de la marca.

Comentaris