Torrons i Mel Alemany presenta 'OliMel' una proposta d'alimentació 'Realfooding'

Torrons i Mel Alemany, i OliCastelló de Gabriel Alsina  es posicionen d'aquesta manera a favor del moviment Realfooding, que reivindica l'origen natural dels aliments evitant els processats.

OliMel d'Alemany i OliCastelló
photo_camera OliMel d'Alemany i OliCastelló

L'empresa Torrons i Mel Alemany ha presentat en el marc de la Fira del Torró d'Agramunt, un nou producte, amb el nom OliMel, que ha elaborat conjuntament amb l'empresa OliCastelló de Gabriel Alsina. Els laboratoris d'R+D+I d'ambdues empreses, han sumat esforços per fer possible la recuperació d'un berenar tradicional, el pa amb mantega i sucre, que substitueix el sucre per la mel, el dolç natural.

Ambdues firmes es posicionen d'aquesta manera a favor del moviment Realfooding, que reivindica l'origen natural dels aliments evitant els processats. Substitueix el greix de la mantega pel de l'oli d'oliva i els carbohidrats del sucre pels de la mel. D'altra banda, l'OliMel amb cacau rememora un berenar típic com el pa amb oli i xocolata

L'OliMel pot trobar-se amb diverses presentacions: per a sucar amb tres versions, una amb oli d'oliva i mel i l'altra amb oli d'oliva, mel i cacau i una tercera amb gingebre; com a vinagreta amb oli d'oliva, vinagre de vi i comí i com a xarop amb oli, mel i suc de llimona, com a recuperació d'un antic remei casolà.
 

Empreses del territori amb reconeixements internacionals
 

Torrons i Mel Alemany ha estat premiada recentment amb 9 estrelles als premis internacionals Great Taste Awards, considerats els Oscars de l'alimentació gurmet. L'empresa d'Os de Balaguer acumula 31 estrelles en els darrers sis anys en aquests premis.

Per la seva banda, l'empresa OliCastelló de Gabriel Alsina també ha rebut nombrosos reconeixements internacionals pel seu oli. Entre ells, destaca la medalla d'or aconseguida al Concurs internacional Sol d'Or de la Fira de l'Oli de Verona, on la firma de Castelló de Farfanya va ser seleccionada d'entre 300 productors d'oli gràcies al seu oli verge extra d'arbequina. Però la firma acumula un extens palmarès amb més de 70 reconeixements internacionals (EUA, Japó, Grècia) i nacionals.

Comentaris