‘Lo Vermutet’ de Mollerussa obre la temporada aquest diumenge a la Casa Canal

Amb la participació de 13 locals i l'actuació del grup local Fa1na, el Dj Mistery i Animació Disco Mòbil Dance Kids 

LoVermutet1 interior
photo_camera Els jardins de la Casa Canal ja van acollir una edició de 'Lo Vermutet' al setembre de l'any passat

Lo Vermutet de Mollerussa engega la temporada estiu 2017 aquest pròxim diumenge 30 de juliol als jardins de la Casa Canal. A partir de les 12 del migdia, i amb la participació de 13 establiments, la iniciativa “tapa, canya & música” oferirà prop de 4.000 tapes al preu popular d’1,5 €, el mateix preu que tindrà la consumició de beure.cartell-lo-vermutet-a3-OK.indd

Fira de Mollerussa, ens organitzador, ha triat per a aquesta primera cita amb Lo Vermutet d’aquest estiu, els jardins de la Casa Canal, ja va acollir amb èxit la darrera edició del 2016, en el mes de setembre, amb una molt bona afluència d’assistents.

El grup local Fa1na i el Dj Mistery, així com Animació Disco Mòbil Dance Kids, aquest últim per a als més petits, seran els encarregats d’amenitzar la trobada de diumenge.

La iniciativa manté el tradicional concurs de tapes, amb reconeixements per a la tapa més popular, la de millor presentació i per a la "millor tapa".

Lo Vermutet del juliol comptarà amb els següents establiments participants: Bar del Canal, Bar restaurant XXL, Café Bunker, El Cafetó, El Nou 19, Krostó, La Baguettina, Lo Xiringuito de les Piscines, Pastisseria-Cafeteria Ma. Àngels, Patet, Peixateria Montilla, Sala One i Xarcuteria-Carnisseria Porté. 

Comentaris