Expoclàssic de Mollerussa tanca amb increment de visitants i de volum de negoci

Trobada de Motos Clàssiques en el marc de la Fira Expoclàssic de Mollerussa 1
photo_camera Trobada de Motos Clàssiques en el marc de la Fira Expoclàssic de Mollerussa 1

La Fira Expoclàssic de Mollerussa, ha tancat aquest diumenge la vint-i-tresena edició amb un positiu balanç després d'incrementar enguany tant el nombre de visitants com el de volum de negoci assolit pels paradistes del Mercat d'accessoris. Segons el director de Fira MollerussaPoldo Segarra, els resultats ens reafirmen en el canvi de dates que es va fer l'any passat, quan el certamen va passar a celebrar-se al mes de maig en lloc del setembre com en anteriors edicions per tal d'evitar coincidir amb altres esdeveniments com La Diada.

Segarra s'ha mostrat satisfet per l'afluència de visitants amb un registre entre dissabte i diumenge de prop de 10.000 visitants, xifra que suposa un 10% més que l'any passat

Espai dels vehicles restaurats en la Fira Expoclàssic de MollerussaAltre dels punts destacats per Segarra és el fet que gairebé el 60% dels expositors participen en el certamen des de fa menys de cinc anys, una dada que el director ha valorat de forma positiva pel que suposa una renovació de les firmes participants i pel fet que aprovin la nova data del mes de maig.

A més del Mercat d'accessoris, al qual han participat enguany 35 paradistes, el certamen oferia al visitant dos monogràfics de cotxes de les firmes Porsche i Renault i un de motos, de la firma Norton

Durant la jornada d'aquest diumenge s'ha portat a terme la vint-i-cinquena Trobada de Motos Clàssiques, organitzada per l'associació Motos Clàssiques Ponent. La convocatòria ha comptat amb una setantena de participants que han fet un recorregut per municipis veïns a la capital del Pla d'Urgell i amb parada a Juneda.

Comentaris