Tot a punt per a la 29a Mitja Marató de Mollerussa i la 5a Fira del Corredor

Els Xafatolls aprofitaran el mateix cap de setmana del 15 i 16 d'octubre per presentar l'escola del club, amb 140 infants que s'afegeixen als 80 adults de l'associació

Sortida de la vint-i-vuitena Mitja Marató de Mollerussa
photo_camera Sortida de la vint-i-vuitena Mitja Marató de Mollerussa l'any passat

La 29a Mitja Marató de Mollerussa, que tindrà lloc el pròxim 16 d’octubre, espera la participació de 900 atletes, dels quals 600 correran els 21 quilòmetres de la prova reina mentre que els altres 300 diputaran la de 5 quilòmetres. Enguany se seguirà amb la iniciativa encetada l’any passat de donar un premi especial de 500 euros a aquells corredors que batin el record de la cursa que se situa en 1:05:14 (1992) en categoria masculina i en 1:15:42 (2007) en femenina.Presentacio Mitja Marato de Mollerussa texte

Així ho han explicat aquest divendres l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i Juli Niubó, president de l’Associació Atlètica Xafatolls, en nom de les dues entitats organitzadores. La presentació ha comptat també amb el regidor d’Esports, Bernat Díaz; el coordinador de la regidoria d’Esports, Jordi Aymerich, i el guanyador de la cursa reina de l’any passat, Ricard Pastó.

Els organitzadors esperen 900 atletes en la Mitja d'enguany

L’esdeveniment esportiu tornarà a tenir una prèvia el dia 15 amb la 5a Fira del Corredor, que enguany comptarà amb una desena de parades que s’ubicaran al Pavelló Onze de Setembre de 4 a 8 de la tarda i les curses infantils, que es diputaran a partir de les 5 de la tarda al Parc Municipal.

Prèviament a les curses infantils, l’Associació Atlètica Xafatolls farà la presentació de l’escola del club, que enguany compta amb 140 infants que se sumen als 80 adults que participen en els entrenaments de grups programats.

El recorregut de la Mitja Marató, que també travessarà el terme municipal de Golmés, tindrà un recorregut urbà de 13 quilòmetres i coincidirà en una part amb el de la cursa de 5 quilòmetres. La sortida serà a les 10 del matí de la plaça de l’Esport. Aquesta serà la tercera cita de la Lliga de Ponent, després de les mitges de Balaguer i Tàrrega i abans de la Lleida i mobilitzarà més d’un centenar de voluntaris i obligarà a tallar carrers per tal de facilitar el desenvolupament de la cursa. 

La Mitja seguirà col·laborant també enguany amb el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran a través de la recollida de sabatilles esportives.

Comentaris