7è Torneig de futbol aleví a Mollerussa aquest dissabte, amb una dotzena d'equips

A més dels dos equips de la categoria amb què compta el club amfitrió, a la convocatòria participaran conjunts del Real Zaragoza, el Gimnàstic de Manresa, el Nàstic de Tarragona, el Lleida, l’Andorra i el CF Amposta

Mollerussa torneig Joan Miró interior
photo_camera Acte de presentació del torneig, aquest dilluns a l'Ajuntament de Mollerussa

Mollerussa serà seu aquest dissabte 9 de setembre del VII Torneig Ciutat de Mollerussa Memorial Joan Miró en categoria aleví, un torneig que comptarà amb la participació d’un total de 12 equips d’arreu de Catalunya i fins i tot de l’Aragó, segons han explicat aquest dilluns en l’acte de presentació l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del president del club, Robert Ortega, i del coordinador de Futbol 7 del club, Llorenç Bonet, juntament amb el regidor d’Esports, Bernat Díaz, i Josep Maria Gaya, membre de la Junta del club.

L’esdeveniment portarà a la capital del Pla d’Urgell més de 400 persones, entre jugadors i familiars

Entre els equips que participaran en el torneig hi ha entre altres, el Real Zaragoza, present des de la primera edició; el Gimnàstic de Manresa, el Nàstic de Tarragona i el Lleida Esportiu. També hi competiran els dos equips alevins amb què compta el club amfitrió,  així com l’Andorra i el CF Amposta. Els partits, que seran de 20 minuts cada un, començaran a les 10 del matí i seguiran fins a les 5 de la tarda en què està previst que es jugui la final i tot seguit fer el lliurament dels trofeus.

La previsió del club és que l’esdeveniment porti a la capital del Pla d’Urgell més de 400 persones, entre jugadors i familiars, segons ha assegurat Bonet, qui ha explicat que, a banda de l’impacte esportiu del torneig, també cal tenir en compte l’impacte econòmic que suposa per la ciutat.

Solsona  ha indicat que es tracta d’un torneig de referència amb un cartell destacat en record a una personalitat destacada en el món del futbol i ha felicitat al club per “continuar l’aposta que es va fer en el seu inici, ja que és el que també li dóna mèrit”.

Comentaris