Adif interromp les obres del carrer Prat de la Riba de Mollerussa

Les obres del carrer Prat de la Riba de Mollerussa esperen autorització
photo_camera Les obres del carrer Prat de la Riba de Mollerussa esperen autorització

Fa tres setmanes que l'Administrador de Infraestructuras Ferroviarias (Adif) va interrompre les obres d'urbanització del carrer Prat de la Riba de Mollerussa, segons fonts de l'Ajuntament, a causa d'una tramitació administrativa d'autoritzacions. El projecte va exhaurir el termini d'execució la passada setmana i, segons les mateixes fonts municipals, es preveu poder emprendre l'actuació en els pròxims quinze dies.

L'Ajuntament reconeix que les empreses i els veïns de la zona es poden sentir molestos pel retard, però també afegeix, que, des de l'inici de les obres a mitjans de juliol, la percepció era que finalitzarien abans del previst, per la qual cosa demanen paciència. En l'obra queda pendent la pavimentació final, l'enllumenat i la senyalització.

Obres al carrer Prat de la Riba de MollerussaL'Associació de veïns de la zona va mostrar el seu malestar, pel fet que el consistori no hagi permès el trànsit de forma controlada per tal de descongestionar el trànsit de la ciutat i mantenir l'activitat comercial de la zona. Representants dels veïns es van reunir amb el consistori el 19 de setembre per demanar explicacions, però només els van reconèixer que existia un inconvenient amb la tramitació administrativa amb Adif, que no permetia ni tan sols la circulació - cal recordar que el carrer Prat de la Riba discorre en paral·lel a la via del tren, des del pas a nivell del Consell Comarcal fins a la plaça de l'Estació-.

Per la seva banda, el portaveu d'ERC, Engelbert Montalà, va manifestar que demanaran explicacions a l'Ajuntament, per aclarir si realment es tracta d'un problema administratiu o bé és un error tècnic del projecte. Montalà va mostrar el seu malestar pel fet que el consistori no informi els grups d'una situació rellevant que afecta el municipi, i se n'hagin d'assabentar pels veïns.

Comentaris