"Adrimed", el futur del transport sanitari triomfa a Catalunya

Un estudiant de La Salle Mollerussa, ha revolucionat el transport d’equips mèdics d’emergència amb el seu projecte "Adrimed", guanyador del Premi Extraordinari d’Emprenedoria en Formació Professional a Catalunya.
Adrià Montoro Garcia recollint el guardó - Foto: cedida
photo_camera Adrià Montoro Garcia recollint el guardó - Foto: cedida

Adrià Montoro i Garcia, estudiant del cicle formatiu de grau mitjà de Tècnic en Emergències Sanitàries, ha estat guardonat amb el Premi Extraordinari d’Emprenedoria en la categoria de Formació Professional, durant l’acte de lliurament dels guardons de l’excel·lència en els ensenyaments de l’àmbit de l’FP que es va celebrar a l’Auditori Conservatori del Liceu de Barcelona. L’Adrià va ser premiat pel seu Pla d’Empresa, un projecte pioner basat en una estructura intel·ligent i autònoma dissenyada per millorar el transport d’equips d’electromedicina en ambulàncies.

El projecte, anomenat “Adrimed”, proposa una solució revolucionària per optimitzar l’atenció mèdica d’emergència. El seu prototip d’estructura intel·ligent pot adaptar-se automàticament a la mesura i pes dels aparells d’eletromedicina, assegurant un transport segur i eficient durant els trasllats en ambulància. 

Adrià Montoro Garcia amb la consellera Anna Simó - Foto: cedida

L’èxit de l’Adrià deriva de la seva creativitat, visió emprenedora i capacitat per abordar una necessitat urgent en el sector. Cal destacar el talent individual del jove i també el compromís de La Salle Mollerussa en la formació de futurs emprenedors, promovent el desenvolupament integral de l’alumnat mitjançant un estil pedagògic dinàmic, centrat en el pensament crític i la resolució de problemes, i oferint eines i acompanyament constant per aconseguir que els nois i noies assumeixin les seves fites.

Amb aquest guardó, La Salle Mollerussa -que ofereix la possibilitat d’estudiar 12 cicles formatius- reafirma el seu compromís amb l’excel·lència acadèmica i el seu paper com a centre líder de Formació Professional.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement