Tres alumnes de Batxillerat de La Salle Mollerussa obtenen distincions a les PAU

distincions PAU-interior
photo_camera Els estudiants distingits del Col·legi La Salle Mollerussa

Tots els alumnes de La Salle Mollerussa que el passat mes de juny es van presentar a les proves de Selectivitat han aprovat aquests exàmens, i és el tercer any consecutiu que els resultats del centre estan per damunt de la mitjana de Catalunya. A més, tres d’ells han assolit la Distinció PAU que s'atorga als estudiants que a la convocatòria obtenen una puntuació superior a 9. 

Els estudiants distingits del nostre centre són la Júlia Garcia Esquerda amb un 9,6, en Joan Pons Mayoral amb un 9,4 i l'Elisa Martí Jové amb un 9,1. Tots ells d'itineraris diferents, l'humanístic, el social i el científic respectivament.

El seu futur més immediat en l'àmbit universitari serà per la Júlia, estudis de Lingüística a la UB, pel Joan el grau de Global Studies a la Universitat Pompeu Fabra i per l'Elisa el Grau de Veterinària a l’UAB.

Destaquem la màxima nota que han tret en diferents assignatures a les PAU: la Júlia Garcia ha tret un 10 a Història, Llatí i Filosofia i el Joan Pons a Anglès i Història.

A més, a la fase específica, en la qual se sumen les ponderacions per entrar als graus, la nota de la Júlia Garcia ha estat d’un 13,76 sobre 14.

Tots ells destaquen el valor de l'esforç, la disciplina i l'organització durant el Batxillerat per arribar a assolir aquests excel·lents resultats.

Els tres guardonats, junt amb les seves famílies i la direcció del centre, assistiran a l'acte de lliurament de les Distincions PAU 2019, que se celebrarà el divendres 19 de juliol, a l'Auditori de Barcelona.

Felicitem a tots tres estudiants i a les seves famílies, a la resta d’alumnat que ha aprovat les proves d'accés a la Universitat, així com a tot l’equip docent, que amb la seva tasca diària ha ajudat a fer-ho possible.

Comentaris