Les AMPA de primària de Mollerussa s'uneixen per oferir un casal de Nadal per a infants de fins a 12 anys

Aquest primer any es farà al centre Les Arrels, durarà els 9 dies laborals de les vacances escolars i tindrà un preu de 56 euros

AMPA Mollerussa
photo_camera Presentació aquest dilluns a l'Ajuntament del 'Casalet de Nadal'

Les AMPA de les quatre escoles de primària que té Mollerussa s’han unit per organitzar el Casalet de Nadal, una proposta lúdica i educativa per a infants des de 3 a 12 anys que tindrà lloc durant els 9 dies laborals de les vacances escolars. Així ho han presentat aquest dilluns a l’Ajuntament de Mollerussa, representants de les quatre entitats acompanyats de l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, el qual ha lloat la iniciativa que ha qualificat d’inèdita, ja que “s’ha sabut trobar un punt d’encontre per col·laborar i oferir millor producte” a les famílies de la ciutat per conciliar la vida familiar i laboral.

L'horari serà de les 9 a les 13 hores, si bé també està previst poder ampliar el servei amb hores d'acollida

El casal, que aquest primer any es desenvoluparà a l’escola Les Arrels, tot i que està previst que tingui caràcter itinerant, tindrà un preu total de 56 euros per als 9 dies tot i que també es poden contractar només quatre dies que no cal que siguin consecutius per 32 euros o bé individualment un dia per 9 euros. L’horari serà de les 9 del matí fins a la 1 del migdia encara que també s’ha previst poder fer l’acollida, amb una tarifa a banda,  a partir de les 8 del matí i també fins a dos quarts de 2, segons ha explicat la presidenta de l’AMPA de l’escola Pompeu Fabra, Montse Hernández, que ha actuat com a portaveu i que ha indicat que “esperem que sigui la primera de moltes altres activitats que es puguin fer conjuntament per tal d’unificar esforços”. Precisament per tirar endavant més iniciatives, ja han ideat també un logotip corporatiu de la unió de les 4 entitats sota el nom d’AMPA Mollerussa.  

Els col·lectius dels quatre centes tindran un logotip corporatiu sota el nom d'AMPA Mollerussa

Les activitats aniran a càrrec de monitors de Qualia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba. En aquest sentit, Lluís Nadal, responsable de l’entitat, ha explicat que durant el casal es treballaran diferents valors amb un centre d’interès que en aquest cas serà la figura del Tió de Nadal. A banda, de les manualitats i els jocs, també s’oferirà una sortida al Cucalòcum de Lleida. Així mateix, per gentilesa de l’Ajuntament també es repartirà entre els inscrits una entrada per l’Aventura de Nadal, que es fa en horari de tarda.

Comentaris