Animal, Els Catarres i Aspencat, dissabte al Concert de l'Estelada 2016 de Vilanova

Completa el cartell La Terrasseta de Preixens, en una cita que arrancarà a les 11 de la nit i que proposa set hores de música en català

Els Catarres interior
photo_camera Imatge promocional d'Els Catarres

La 13a edició del Concert de l'Estelada ja està a punt. Fa mesos que l'organització treballa perquè aquesta cita musical torni a ser un èxit aquest dissabte dia 2 d'abril a partir de les 11 de la nit a Vilanova de Bellpuig. Per aconseguir-ho, s'ha fet una aposta clara per nous projectes com Animal, Aspencat o Els Catarres, a més de La Terrasseta de Preixens, que oferiran tots ells gairebé set hores de música en català i reivindicativa que farà vibrar per tretzè any consecutiu el pavelló municipal, segons els organitzadors.

Pantalla gegant per al clàssic Barça-Madrid

Una de les apostes alguns anys en el Concert de l'Estelada, i donada la coincidència de l'esdeveniment amb el partit Barça-Madrid, és la col·locació d'una pantalla gegant. Així mateix, l'organització posa a disposició dels assistents un servei d'entrepans i barra.

D'altra banda, ja es poden adquirir les entrades, les quals estan disponibles en vuit punts de venda diferents; a Vilanova de Bellpuig: El Pati, L’Esclat i l'Estoneta; a Golmés, al Cafè Bunker; a les Borges Blanques, a la Cafeteria Slàvia; a Bellpuig, al Cafè l’Avenç; a Tàrrega, al Bar Novum, i a Barcelona a la Botiga productesdelaterra, a un preu de 13 euros, anticipada, i 15 a taquilla.

Comentaris