Antoni Miquel rep el premi del Consell Català de la Formació Professional

Les conselleres d'Ensenyament i Treball, Afers Socials i Famílies han lliurat aquest dilluns els guardons que reconeixen la trajectòria individual de sis figures destacades en el camp de la Formaciò Professional 

Antoni Miquel rep el premi en un acte al Palau de la Generalitat 1
photo_camera Antoni Miquel rep el premi en un acte al Palau de la Generalitat

La Generalitat de Catalunya ha reconegut la tasca duta a terme per l'empresari Antoni Miquel, que ha tingut un gran interès en la formació continuada dels seus treballadors, un afany que ha traslladat a l'àmbit dels centres de Formació Professional de la demarcació de Lleida, atorgant-hi el Premi del Consell Català de Formació Professional.

L'empresa amb seu a Sidamon ha sigut capdavantera en innovació tecnològica que l'hi ha permès un important creixement amb el suport del fabricant alemany Linde. Miquel ha afrontat els reptes de formació de l'empresa TALLERS A. MIQUEL, amb nombrosos convenis que ha signat amb el Departament d'Ensenyament en el marc de la formació professional reglada, amb la qual col·labora fent cessió d'equips de maquinària i de professionals de la seva empresa per al suport de sessions pràctiques en ensenyaments de diferents centres d'FP. També col·labora amb l'acolliment d'alumnes per part de l'empresa per a la realització de pràctiques i del professorat de Formació Professional en règim d'Estades Formatives a l'Empresa.

Antoni Miquel i Felip és director de l'empresa TALLERS A. MIQUEL, de distribució, reparació i servei tècnic de carretons elevadors. És l'empresa representant a Lleida, Tarragona i Andorra de la marca LINDE, amb instal·lacions a Sidamon (Lleida) i Valls (Tarragona) i un nombre aproximat de 80 treballadors.

Antoni Miquel rep el premi en un acte al Palau de la GeneralitatLa consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, i la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, han presidit aquest dilluns el lliurament dels III Premis del Consell Català de Formació Professional. La finalitat dels premis és distingir actuacions i tasques individuals que destaquin dins l'àmbit dels ensenyaments de formació professional a Catalunya.

La consellera d'Ensenyament ha destacat durant la seva intervenció que Hem de seguir promovent el canvi i la innovació que existeixen en el sistema de formació professional per tal de generar més i millor valor públic pel ciutadà.

Per la seva banda, la consellera Bassa ha declarat que la nova Llei de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya, suposarà fomentar l'ocupació i la millora professional de les persones, entenent la formació com a eina de progrés i com a clau per a l'ocupabilitat i la competitivitat empresarial..

Enguany els premis han reconegut la trajectòria d'Antoni Miquel i Felip, Francesc Ranchal i Collado, Gaspar Espuña Berga, Juan Pedro González Blázquez, María Ángeles Chavarría Lorente i Teresa Coll i Cambras. Aquests sis premiats han col·laborat en l'impuls d'iniciatives d'èxit i innovadores en àmbits com la pedagogia, la gestió, l'assessorament, la qualitat, l'adequació a les necessitats del mercat de treball i la cooperació entre centres de formació i empreses, entre d'altres.

Comentaris