Apassionant final de l'Open de tennis taula de Mollerussa, amb subcampió local

El Club Tennis Taula Mollerussa va demostrar un cop més, que entre les seves files hi ha bons esportistes, col·locant tres classificats entre els vuit primers llocs de l'Open Mollerussa.

Els guanyadors de l'Open Mollerussa de Tennis Taula
photo_camera Els guanyadors de l'Open Mollerussa de Tennis Taula

Mollerussa va ser aquest diumenge escenari de l'Open de Tennis Taula, una competició que va reunir als esportistes lleidatans més destacats de l'especialitat. La competició va tenir el moment més apassionant en la final que va creuar les pales del mollerussenc Ricard Gómez i l'andorrà Patrick Rodríguez. Gómez va intentar fins al darrer minut, revalidar la primera posició aconseguida en l'Open de Lleida, però Rodríguez es va imposar per un ajustat 3, 2.

Entre els vuit primers classificats també cal destacar, per part del CTT Mollerussa, la presència d’Iván Fernández que va caure a semifinals davant del seu company de club, Ricard Gómez, i Marc Molina que va assolir la cinquena posició en perdre a quarts de final contra l’Albert Ribera (CTT Borges). D’aquesta manera, el quadre d’honor es va completar amb la presència de tres jugadors del CTT Mollerussa. Els altres jugadors que van perdre a la ronda de quarts van ser Francesc Solans (CTT Borges), Carles Margalida (CTT Pont de Suert) i Albert Feliu (CTT Castellnou).

Pel que fa al rànquing provincial, Patrick Rodríguez passa a ocupar la primera posició, seguit de Ricard Gómez. El proper torneig es disputarà a Andorra el 14 de febrer

Comentaris