Arrenca la Dron Party a Mollerussa que incorpora una àrea d'exposició de productes

La cinquena edició de la Dron Party de Mollerussa reuneix 150 pilots de diferents punts de Catalunya, l'estat espanyol i França 
Joves en la xona de la Drone Kids al recinte firal de Mollerussa
photo_camera Joves en la xona de la Drone Kids al recinte firal de Mollerussa

La trobada d'aficionats als drons de carrere es reuneixen aquest cap de setmana a Mollerussa, en la cinquena convocatòria de la Drone Party, el certamen que organitzada Fira Mollerussa, que comptarà amb 150 participants procedents de diferents punts de Catalunya, l'estat espanyol i França.

Els responsables de Fira de Mollerussa amb els organitzadors de la Dron PartyEl director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, ha explicat que La Drone Party creix, i incorporarà una àrea d'exposició amb catorze firmes que mostraran els seus productes relacionats amb el món dels drons en diferents camps com el de l'agricultura o les infraestructures, una mostra impulsada pel Cluster Smart Catalonia.

Pilots en una de les curses de la Drone Party de MollerussaLa Dron Party se celebrarà del 14 al 16 de febrer en els Pavellons Firals de la capital del Pla d'Urgell, i és l'esdeveniment que enceta el calendari de l'entitat. El conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, visitarà la trobada el dissabte per compartir una estona amb els pilots.

La competició de drons és el certamen més jove del calendari firal de Mollerussa, que va néixer de la mà d'un grup d'apassionats dels drons de carreres i s'hi fan competicions amb aeronaus no tripulades

Des de l'organització es considera que el model de competició programat només pot assumir aquest volum de pilots, per evitar haver de prolongar la trobada durant més jornades.

Comentaris