Arrenquen les sisenes jornades 'Dijous emprenedors' a la Incubadora de Bell-lloc

Cicle de tres xerrades gratuïtes que s'engeguen el dia 3 amb una formació sobre la gamificació per potenciar les idees i les empreses

Activitats en la Incubadora d'Empreses de Bell-llloc.
photo_camera Imatge d'arxiu d'una activitat en la Incubadora de Bell-lloc

Jornades gratuïtes d'Emprenedoria programa dijous inteior texteLa Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica (IDA) de Bell-lloc d’Urgell organitza a partir del dijous 3 de novembre les sisenes Jornades d'Emprenedoria Dijous Emprenedors, un programa que engloba fins a tres xerrades gratuïtes que es portaran a terme durant el mes de novembre, entre les 7 a les 9 del vespre, i que estan adreçades a "qualsevol persona que l’interessi el sector empresarial i l’emprenedoria, i que vulguin millorar o tirar endavant  una empresa o negoci", segons els organitzadors.

La ponència inaugural tindrà lloc aquest dijous dia 3 i portarà per títol Gamificació: Introdueix els elements dels jocs per a motivar i potenciar la teva idea o empresa, a càrrec d'Àngel Fulquetgame designer, consultor, analista i formador en gamificació, màrqueting en línia, email màrqueting i LOPD.

El dia 10 es farà una segona ponència amb receptes d'èxit en models de negoci i com adaptar-les, xerrada que impartirà Jordi Puigdellivol, consultor Star-U Innovation SHERPA. Per últim, el dijous 17 es realitzarà una conferència sobre desaprendre per aprendre, a càrrec dels coachs Núria Braulies i Romà Andreu.

Les jornades són finançades pel fons Social Europeu dins el programa de la Generalitat Catalunya Emprèn. Les inscripcions gratuïtes s’han de realitzar en línia a l’adreça http://www.ida.cat/formacio/jornades-i-seminaris

Comentaris