Arriben els primers participants a 16a Mollerussa Lan Party

La trobada s'allargarà fins diumenge a migdia, amb tornejos per als inscrits i àrees de joc per al públic general que visiti l'esdeveniment

Arribada dels primers inscrits a la 16a Mollerussa Lan Party, avui dijous a la tarda (5)
photo_camera Arribada dels primers inscrits a la 16a Mollerussa Lan Party, avui dijous a la tarda

Les portes dels Pavellons Firals de la capital del Pla d’Urgell s'han obert per rebre els primers participants que han anat arribant a la 16a Mollerussa Lan Party (MLP), una convocatòria en què es confia a aplegar de l’ordre dels 500 inscrits, segons l’organització va indicar dimarts en la presentació de l’edició d’enguany, quan ja comptaven amb uns 400.

Entre els objectius de l’esdeveniment d’enguany figura incrementar el nombre de visitants no inscrits, però que sí que se senten atrets per aquest sector i que vulguin participar i gaudir de la trobada de Mollerussa. Amb aquesta finalitat, s’han habilitat diferents espais d’accés gratuït, entre ells un estadi muntat per la firma col·laboradora Games Sports Electronics, amb jocs de realitat virtual, F1, Mario Kart o Clash Royale, entre altres. També podran assistir com a espectadors a la quarta ronda de la Lliga Catalana Whoops 2023, una competició de minidrons que tindrà lloc dissabte. 

La 16a Mollerussa Lan Party, organitzada per Fira de Mollerussa i l’associació Mollerussa Lan Party, romandrà oberta fins diumenge al migdia, quan es farà el lliurament dels premis (més de 5.000 euros en metàl·lic en total) entre els guanyadors dels diferents tornejos en què participaran els inscrits: League of Legends, Counter Strike 2, Valorant, Fall Guys, FC 2024 i Teamfitght Tactics, així com en la Game Jan Mollerussa, una competició sobre la programació d’un videojoc. A més, la firma Optimumtic, que ja va col·laborar l’any passat amb una xerrada, patrocina en aquesta convocatòria un concurs de ciberseguretat. 

Dissabte a la tarda serà una comitiva d’autoritats qui visitarà els Pavellons Firals, en un acte institucional previst a les 11 del matí.

Comentaris