Arriben les primeres inscripcions internacionals al ‘No surrender Festival’ de Vilanova de Bellpuig

La Sala Boss-l'Estoneta de Vilanova de Bellpuig té cada cop més a prop el seu projecte en tribut a l'incombustible Bruce Springsteen

Josep Maria Pons amb el disc d'or signat pel Boss
photo_camera Josep Maria Pons amb el disc d'or signat pel Boss

Vilanova de Bellpuig s'ha bolcat en la iniciativa del No surrender Festival, amb la qual es pretén reunir a més d'un miler de músics -bateries, guitarres, baix, i veus- que interpretaran el tema de Bruce Springsteen, No surrender, els dies 7 i 8 de juliol del 2017.

D'ençà que es va fer pública la proposta al mes d'octubre, milers de persones s'han posat en contacte amb l'impulsor de l'esdeveniment Josep M. Pons, qui ha explicat que ja tenen inscripcions internacionals, de Mèxic i Europa, que han hagut d'acceptar, ja que la pàgina oficial www.nosurrenderfestival.com, no estarà operativa fins a la pròxima setmana.

Pons ha afegit que el suport de l'Ajuntament ha estat fonamental per tirar endavant el projecte, donat que l'organització del tradicional Concert de l'Estelada els ha proporcionat força experiència en l'organització d'esdeveniments. Els organitzadors, ja disposen dels terrenys en els quals s'instal·larà el pàrquing, amb una capacitat per 2.500 vehicles, i una finca per l'acampada. El camp municipal d'esports serà l'escenari de les activitats musicals programades i de la interpretació del tema de Boss.

Els organitzadors confien que la gran quantitat de seguidors d'Springsteen, farà possible un acte sense precedents a Catalunya i l'Estat.

No surrender Festival espera reunir a més de 4.000 persones a Vilanova de Bellpuig, en un esdeveniment que té un pressupost a l'entorn de 80.000 euros, i que ja compta amb el suport d'institucions lleidatanes, empreses i patrocinadors nacionals.

Comentaris