Autotrac de Mollerussa tanca nou rècord en volum de venda de cotxes d’ocasió

Xifra històrica per segon any consecutiu amb un import superior als 1,6 milions d’euros i 133 automòbils venuts

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo_camera El director de l'ens firal i la notària, en el moment d'extreure la butlleta guanyadora dels 3.000 euros

La 28a fira Autotrac de Mollerussa va registrar enguany un nou èxit pel que fa a les vendes assolides pel sector automobilístic amb 133 cotxes d’ocasió venuts per un import d’1.658.819 euros. Amb aquestes xifres, el certamen bat de nou el seu rècord històric pel que fa al volum de negoci en superar lleugerament la seva millor dada, d’1.611.568 euros, aconseguida l’any passat.

Des del 2011, les operacions del sector automobilístic als tres certàmens de la capital del Pla d’Urgell (Fira de Sant Josep en nou, i l’Autotrac i l’Autotardor, amb vehicles d’ocasió) han anat incrementant-se edició rere edició i recuperant les xifres de venda d’abans de la crisi econòmica. Concretament, amb el tancament de la passada Fira de Sant Josep, amb 219 cotxes venuts i prop de 5,5 M€, i de l’Autotrac, amb 133 i 1,6 M€, el sector porta ja 7.138.448 euros pel que fa a volum de negoci, gairebé un milió més que durant el mateix període de l’any passat i a només quatre-cents mil euros de superar la xifra de la suma assolida per les tres fires l’any 2015.

“Si continuem amb aquesta tendència, les previsions són que enguany superarem la xifra dels 8M€”, ha afegit aquest matí el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, durant la Roda de Premsa de tancament de les vendes de la passada 28a fira Autotrac, acte que ha tingut lloc a la Notaria de Mollerussa i durant el qual també s’ha portat a terme el sorteig del Premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe d’ocasió en el marc de l’esmentada fira.

Entre la Fira de Sant Josep i l’Autotrac, el sector d’automoció ha tancat ja enguany a Mollerussa vendes per més de 7 M€

Pel que fa a les dades d'Autotrac, que es va celebrar del 15 al 17 d'abril, i en referència a la distribució de les vendes, aquestes pugen en quatre punts les realitzades per compradors de fora de la demarcació de Lleida, passant de representar el 12% de l’any passat al 16% d’enguany. De forma detallada, els percentatges segons la procedència va ser la següent: el 13% dels compradors van ser de Mollerussa, un 16% de la resta de la comarca del Pla d’Urgell, un 6% de Lleida ciutat, un 49% d’altres punts de la demarcació de Lleida, un 4% de la província de Barcelona, un 5% de la de Tarragona, un 1% de la de Girona i un 6% de fora de Catalunya, sobretot de poblacions d’Osca.

Altra de les dades referides pel director és el preu dels cotxes venuts, on gairebé el 50% dels automòbils que es van vendre tenien un preu per sobre dels 12.000 euros.

Una empresa de Guissona guanya el Premi de 3.000 euros sortejat entre els compradors d’un cotxe d’ocasió

D’altra banda, l’empresa SATKO PC de Guissona ha resultat la guanyadora del sorteig del Premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe en el marc de la passada edició de l’Autotrac per la compra d'un Citroën Berlingo a l’expositor Autonayox Mollerussa de Golmés.

Comentaris