Una avaria provocada per les obres del carrer Acadèmia deixa sense subministrament elèctric a més d'una quarantena de veïns de Mollerussa

Una avaria provocada per les obres del carrer Acadèmia deixa sense subministrament elèctric a més d'una quarantena de veïns de Mollerussa

Els tècnics treballen per reparar l'avaria al carrer Acadèmia de Mollerussa
photo_camera Els tècnics treballen per reparar l'avaria al carrer Acadèmia de Mollerussa

Els treballs que realitzava una màquina excavadora en les obres d'urbanització del carrer Acadèmia de Mollerussa ha deixat sense subministrament elèctric a més d'una quarantena d'usuaris, des de dos quart d'una del migdia i fins a les set de la tarda. Segons han explicat els operaris, la màquina estava fent una rasa i a tallat els cables de la xarxa elèctrica soterrada. Segons els mateixos treballadors, no tenien constància de l'existència del cablejat ni tampoc estava senyalitzat ni protegit com marca la normativa.

Els tècnics treballen per reparar l'avaria al carrer Acadèmia de Mollerussa pTEXTEEl tall elèctric també ha provocat avaries en electrodomèstics, i en alguns edificis del carrer Ferrer i Busquets s'han fos les llums i s'ha avariat l'ascensor. Els usuaris han mostrat la seva indignació a través de les xarxes socials, per la falta d'informació i les hores que s'ha tardat resoldre l'avaria.
Els mateixos veïns han explicat que havien trucat a la companyia elèctrica per informar-se de l'abast de l'avaria i la previsió que tenien per restaurar el subministrament, al que han respost que no disposaven d'equip tècnic qualificat pròxim a Mollerussa, per la qual cosa han hagut de desplaçar-se des de la Seu d'Urgell.

L'Ajuntament ha comunicat a través de les xarxes que l'avaria estava solucionada al voltant de les set de la tarda, i que lamentava les molèsties. El comunicat, recordava als afectats, que a partir de divendres es podrien presentar les reclamacions a l'edifici consistorial, per tal que les asseguradores poguessin valorar.

Comentaris