La banda mollerussenca Fa1na adapta l'himne del CFJ Mollerussa amb motiu del centenari

La banda mollerussenca Fa1na
photo_camera La banda mollerussenca Fa1na

La banda mollerussenca Fa1na ha dut a terme una adaptació personal, actual i creativa de l'himne del FCJ Mollerussa, amb motiu de la commemoració del centenari de l'entitat esportiva. El tema que es va presentar aquest dijous, s'ha fet sobre una base de rumba molt més festiva, que vol aportar un aire renovador, i que conviurà amb l'himne oficial, segons ha explicat l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.


Els membres de la comissió dels actes del centenari del FCJ Mollerussa, Francesc Mir i Llorenç Bonet van explicar que es preveu que l'himne pugui ser interpretat en directe al camp pel grup com a part de la commemoració, que tindrà el seu acte central el pròxim 2 de juny.

Presentació del l'himne del centenari del FCJ Mollerussa 1Els membres de la banda Fa1naManu Brufau i David Garrofé, veu i percussió respectivament, van explicar que van entomar l'encàrrec amb molta il·lusió però també molt respecte amb la idea que l'afició es pugui identificar amb l'himne però també conèixer l'essència del grup que la confeccionat. Els músics aprofitaven la presentació per anunciar que aquest divendres sortia al mercat el seu primer llarga durada, Dissabte, un treball que inclou onze peces amb el ritme característic de rumba garrapatera i callejera.

Comentaris