Barbens celebra aquest dissabte la novena Milla Correpoma amb la previsió de 400 corredors

Els reconeguts Bartolomé Serrano, Carlos Caseo i Roger Sans, han confirmat la seva participació en aquesta prova, que és un dels actes principals de la Fira de la Poma i Templers

la Milla i Correpoma de Barbens va rondar el mig miler de participants
photo_camera Imatge d'una passada edició de la convocatòria

Aquest dissabte dia 1 d'octubre se celebrarà la 9a Milla Correpoma, un dels principals actes de la Fira de la Poma i Templers de Barbens, que enguany arriba a la seva 33a edició. Pel que fa a la participació, els organitzadors confien a igualar la xifra de l'any passat quan es van aplegar 400 persones.

Els reconeguts corredors Bartolomé Serrano, Carlos Casero i Roger Sans han confirmat la seva participació en l'edició de dissabte, la qual compta amb una quarantena de voluntaris a l'organització. 

La trobada ofereix enguany com a novetat activitats paral·leles per als més petits

La cursa és gratuïta i comprèn 16 categories diferents que van des dels nascuts l’any 2006 fins als veterans. Com a novetat, aquest any, s’han organitzat activitats paral·leles per als més petits. Pel que fa al recorregut es manté el mateix que en les edicions anteriors, urbà i totalment pla, que transcorre pels principals carrers del poble, fent quatre voltes circulars. La Milla s’iniciarà a partir de les 16.30 hores. 

Comentaris