L’associació Muscuart de Bell-lloc estrena l’adaptació inèdita del musical La La Land

Cartell de l'espectacle LaLaLand que s'estrena a Bell-lloc
photo_camera Cartell de l'espectacle LaLaLand que s'estrena a Bell-lloc

L'Associació Muscuart de Bell-lloc torna a pujar als escenaris el dissabte 18 de maig, per a presentar l'adaptació musical de La La Land, a les 10 del vespre. Tretze actors i actrius lleidatans són els encarregats de donar vida als personatges d'aquesta història basada en la pel·lícula homònima, escrita i dirigida per Damien Chazelle l'any 2016 i nominada a 14 premis Òscar.

La posada en escena de La La Land neix d'un procés de creació col·lectiva en la recerca de personatges i recursos escènics, un treball que parteix de l'exercici de simplificació de la pel·lícula a la seva essència: la cerca i persecució del somni.

La venda d'entrades anticipades tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de maig de 18.00 h a 20.00 h a la Sala La Cultural de Bell-lloc d'Urgell

Cartell de l'espectacle LaLaLand que s'estrena a Bell-lloc 1Muscuart és una associació musical i cultural que, des de l'any 2009, s'ha especialitzat en la representació d'espectacles musicals de caràcter amateur. D'entre aquests en destaquen obres com Hoy no me puedo levantar o Más de cien mentiras. També altres de creació inèdita com One Vision, un espectacle inspirat en les cançons de Queen, èxit de taquilla i representat a diversos municipis del territori lleidatà. A més, des de l'any 2017, l'associació compta amb L'Àtic, una escola d'arts i un espai on els més joves tenen la possibilitat de formar-se en teatre musical.

Comentaris