Bell-lloc desplega la xarxa de fibra òptica, més rapida del país

L'alcalde Carles Palau i el responsable d'Adamo presenten el servei de fibra òptica
photo_camera L'alcalde Carles Palau i el responsable d'Adamo presenten el servei de fibra òptica

L'Ajuntament de Bell-lloc i l'operadora de telefonia Adamo Telecom, han arribat a un acord per iniciar el desplegament de la xarxa de fibra òptica, una actuació que s'iniciarà aquest mes de setembre, amb la voluntat de donar servei a les 850 llars del municipi del Pla d'Urgell.

Fa un parell de mesos Adamo Telecom va dur a terme una acció en línia per tal de sondejar la possible demanda de connectivitat d'alta velocitat al municipi. La consulta va donar com a resultat un gran interès per part dels usuaris, per la qual cosa l'operadora i l'Ajuntament van decidir implementar el desplegament de la nova xarxa.

Adamo Telecom ofereix als usuaris una velocitat de descàrrega de 1.000 Mb i una pujada de 300 Mb, el que representa la xarxa d'internet

Segons els responsables de la companyia el desplegament està previst que es completi en el tercer trimestre d'aquest any, i facilitarà als usuaris una velocitat de descàrrega de 1.000 Mb i una pujada de 300 Mb, el que representa la xarxa d'internet més ràpida del país. La companyia completa el servei amb telefonia fixa i mòbil en paquets flexibles segons les necessitats de l'usuari.

L'alcalde Carles Palau i el responsable d'Adamo Ramon Gasulla presenten el servei de fibra òpticaAdamo Telecom instal·larà el centre de distribució en l'edifici de la Incubadora d'Empreses (Ida) utilitzant el col·lector de la xarxa de fibra òptica que recorre el territori paral·lela a l'autovia A-2, per la qual cosa la distribució es fa de fibra a fibra el que garanteix la qualitat i velocitat del servei.

Les persones que es van registrar en el web de sondeig http://fiberhood.adamo.es/lleida/bell-lloc-durgell gaudiran de prioritat en la instal·lació i de condicions especials. I els veïns que tinguin interès a contractar el servei es poden informar en els webs https://fiberhood.adamo.es/lleida/bell-lloc-durgell, a www.adamo.es, o contactar-los directament al 973 070 809 o al 900 828 800.

Comentaris