L'Ajuntament de Bell-lloc se situa al capdavant de la transformació digital

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell ha estat reconegut amb aquest guardó com a municipi Top 10 en la franja de 1001 a 5000 habitants, per la tasca transformadora que ha dut a terme i que es tradueix en un millor servei cap a la ciutadania
L'alcalde de Bell-lloc Ramon Cónsola amb el guardó de l'Administració Oberta
photo_camera L'alcalde de Bell-lloc Ramon Cónsola amb el guardó de l'Administració Oberta

Els Premis Administració Oberta 2019 s'atorguen d'acord amb uns indicadors objectius, l'anàlisi dels webs dels ens i l'ús de determinats serveis de l'AOC. El seu objectiu és valorar i reconèixer la implantació i l'ús dels serveis d'administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell ha estat reconegut amb aquest guardó com a municipi Top 10 en la franja de 1001 a 5000 habitants, per la tasca transformadora que ha dut a terme i que es tradueix en un millor servei cap a la ciutadania.

Imatge del Web de l'Ajuntament de Bell-lloc 1L'acte de lliurament d'aquests reconeixements estava previst fer-se a la sala Francesc Tarafa de Granollers amb totes les institucions catalanes guardonades però la situació actual d'emergència sanitària ha fet impossible la celebració d'aquest.

A aquest premi s'hi ha de sumar el recent reconeixement Segell Infoparticipa 2019 en el qual s'avalua la transparència i claredat de la comunicació de l'administració pública i en què l'Ajuntament va obtenir el guardó per 5è any consecutiu.

Des de l'Ajuntament volem expressar la nostra satisfacció i fer extensible aquest nou reconeixement a tota la ciutadania.

Comentaris