Bell-lloc té previst convertir les actuals piscines municipals en un pàrquing

Imatge de la zona actual de l'escola, el pavelló poliesportiu i camp de futbol Bell-lloc
photo_camera Imatge de la zona actual de l'escola, el pavelló poliesportiu i camp de futbol Bell-lloc

Ramon Cònsola recupera l'alcaldia de Bell-lloc després de quatre anys d'oposició amb la mirada en el seu projecte programari, la consolidació d'una nova zona esportiva i de lleure, que alliberi les rodalies del pavelló poliesportiu i l'escola Ramon Farrerons.

Cònsola explica que el municipi necessita un espai d'aparcament en la zona del pavelló poliesportiu i també com a servei a l'escola, per aquest motiu el consistori ha iniciat l'estudi per a convertir les piscines actuals en un pàrquing, i disposar de terrenys per al possible creixement de l'escola

Cal recordar que les instal·lacions de les piscines municipals són molt antigues i necessiten una remodelació per poder incorporar totes les mesures correctores que necessitarien per les normatives actuals, una inversió, que segons Cònsola, és més factibles dur a terme en un nou projecte, més ambiciós i perspectiva de futur.Imatge de la zona actual de l'escola, el pavelló poliesportiu i camp de futbol Bell-lloc

*En la imatge es pot veure tota la zona educativa i esportiva actual, el pavelló poliesportiu i l'escola Ramon Farrerons a la dreta, a l'esquerra el camp de futbol, i les piscines al centre, que es convertiran en el gran pàrquing del municipi.

Per dur a terme aquest projecte el consistori de Bell-lloc destinarà una superfície d'uns 15.000 metres quadrats de les cessions del Pla Urbanístic de la zona paral·lela a la carretera de Bellvís, en la part est del municipi. En aquest espai es podria construir al marge de les piscines, una pista d'atletisme i altres equipaments esportius.

Cònsola destaca que el creixement de l'activitat al Polígon Vinyes del Mig incrementarà la demografia del municipi del Pla d'Urgell, per la qual cosa el consistori ha de preveure el creixement dels equipaments com pot ser l'escola Ramon Farrerons. L'alcalde té previst desplegar el projecte aquest mandat.

Comentaris