Bell-lloc d’Urgell presenta 3 denúncies per abocaments de runa il·legals en un any

L'equip de govern de Bell-lloc es Mou, tenia previst actuar eficaçment en l'ambit del medi ambient en aquest mandat, amb l'objectiu de millorar la imatge de l'entorn del municipi.

Abocaments ilegals Bell-llloc (1)
photo_camera Abocaments il·legals al terme de Bell-llloc

Abocaments ilegals Bell-llloc (3)L'Ajuntament de Bell-lloc ha realitzat diverses actuacions de control sobre parcel·les abandonades o abocaments de runa il·legals. El consistori ha presentat un total de tres denúncies per abocaments incontrolats i en els tres casos l'informe de la unitat de medi ambient dels Mossos d'Esquadra no ha pogut identificar els responsables dels abocaments. En un dels casos es va fer en una finca privada i el propietari es va encarregar de la neteja, en el segon i tercer cas van ser els serveis municipals els encarregats de la retirada dels residus en ser l'abocament en un camí municipal i en la pineda municipal.

Segons l'alcalde de Bell-lloc Carles Palau, l'equip de govern de Bell-lloc es Mou, tenia previst actuar eficaçment en l'àmbit del medi ambient en aquest mandat, amb l'objectiu de millorar la imatge de l'entorn del municipi. Donat que en el terme es produïen abocament, irregulars de forma continuada, el consistori ha redactat una normativa per regular aquestes accions, que contemplen sancions que podrien arribar als 3.000 euros.

L'Ajuntament ha dut a terme un seguit d'accions per obligar als propietaris de solars abandonats en els carrers Rafel de Casanovas, Sant Miquel, Enric Granados, plaça Major, el camí vell de Bellvís, a mantenir nets aquests espais, a la qual cosa han respost positivament.

Comentaris