Bellvís incorpora una nova festa al calendari dedicada a la cultura i tradicions populars

L'Ajuntament ha convidat a l'acte inaugural de la primera edició de la festa Fes+poble al Diputat i cantautor Lluís Llach, que participarà en una xerrada sobre el procés

Els Firals de Bellvis 2
photo_camera Colla dels Saltimbankis de Bellvís participen en la festa Fes+poble

Amb la voluntat de divulgar la cultura i tradicions populars, l'Ajuntament de Bellvís incorpora al seu calendari festiu Fes+poble, un esdeveniment que se celebrarà els dies 1 i 2 d'abril, i comptarà amb la complicitat de les entitats i associacions del municipi, la majoria d'elles amb l'experiència en l'organització dels Firals.

Bastoners68Els organitzadors han preparat un programa que inclourà un seguit d'activitats de caràcter tradicional com les bitlles catalanes, els balls de bastons, o les cercaviles amb els gegants i grallers. En aquesta primera edició de Fes+poble plantaran gegants les colles de Bellvís, Sant Antoni de Vilamajor, i aixecaran castells la colla Joves Xiquets de Valls i els Xiquets d'Alcover.

El programa es completarà amb la representació local de la colla de Saltimbankis, sorgits dels Firals, i la Colla Sardanista, i de la comarca amb la colla de bastoners del Casal Popular l'Arreu de Mollerussa.

Per donar el tret de sortida a la nova celebració, l'Ajuntament ha convidat al Diputat i cantautor Lluís Llach, que dirigirà una xerrada sobre el procés, el dissabte dia 1 d'abril a les dotze del migdia.

Comentaris