El benestar físic i emocional, tema del cicle de xerrades a Linyola

Les xerrades tindran lloc els divendres de febrer i març en la Sala d'actes Pau Casals a les vuit de la tarda

Activitats organitzades per l'Ajuntament de Linyola
photo_camera Activitats organitzades per l'Ajuntament de Linyola

L'Ajuntament de Linyola des de l'àrea de Benestar i Salut, ha organitzat un cicle de conferències dedicades al benestar físic i emocional, un programa que impartiran professionals de l'àmbit de l'alimentació, la psicologia i l'activitat física de les persones.

El cicle arrenca aquest divendres 3 de febrer amb la xerrada Combatre l'estrès a través de l'alimentació, tema que impartirà la nutricionista Cristina Mir. Montse Camps serà l'encarregada de parlar sobre Salut sistèmica: una mirada des de les constel·lacions familiars. La fisioterapeuta dirigirà aquesta xerrada el divendres 10 de febrer.

Cartell xerrades LinyolaCom ajudar en el dol, tema de la tercera xerrada que impartirà la Psicooncòloga de AECC de Lleida, Aïda Anglès, aquesta xerrada està impulsada per l'Associació local contra el càncer. El dia 17 de febrer el cicle estarà dedicat als nadons, amb la xerrada que porta per títol I si s'acostuma als braços?, impartida per Roser Pont.

L'especialista en intel·ligència emocional Anna Soldevila dirigirà la cinquena xerrada que ha titulat Benestar emocional i qualitat de vida, serà el divendres 24 de febrer. Desvetllem els mites alimentaris, serà la xerrada que clourà el cicle, el divendres 3 de març, en aquest cas impartida per l'enginyera agrònoma, especialitzada en indústries alimentàries, Laura Obea.

Annabel Caba, regidora de benestar i salut, explica que el motiu d'aquestes xerrades és per millorar els hàbits emocionals, d'alimentació i salut dels ciutadans de Linyola, i també poder millorar la seva qualitat de vida. Caba afegeix que amb aquest cicle de conferències esperem que la gent de Linyola pugui adquirir millors hàbits alimentaris i emocionals i agrair a les dues ponents de Linyola, Cristina Mir i Anna Soldevila la seva implicació en aquestes xerrades.

Comentaris