La biblioteca de Mollerussa obre programació amb l’Hora del conte

Mollerussa HORA DEL CONTE interior
photo_camera Teatre d’objectes a càrrec d’Assumpta Mercader i sota el títol 'Cuscueta', aquest dimecres a la biblioteca

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa va encetar dimecres la nova programació infantil d’aquest darrer trimestre de l’any amb una hora del conte, en aquest cas, un teatre d’objectes a càrrec d’Assumpta Mercader i sota el títol Cuscueta. Aquesta fou la primera hora del conte de les 5 que hi ha programades i que compartiran protagonisme amb 4 tallers solidaris a benefici del Centre de Distribució d’Aliments del Pla d’Urgell. La biblioteca també serà seu durant el mes de desembre d’una campanya de recollida de contes i àlbums il·lustrats nous i joguines per estrenar amb l’objectiu de lliurar-les a la Creu Roja.

L'equipament acollirà al desembre una campanya de recollida de comptes i àlbums il·lustrats nous i joguines per estrenar

La pròxima activitat infantil programada serà el taller que conduirà Solaç el dia 11 d’octubre sota el títol La càmera màgica. Per participar-hi cal inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.  Serà, com ja ve sent habitual, un taller solidari on es recollirà la contribució dels assistents al Centre de Distribució d’Aliments del Pla d’Urgell.

Comentaris