La Biblioteca de Mollerussa obrirà de forma ininterrompuda matí i tarda a partir del gener

La creació d'un grup d’usuaris que participin en l’avaluació i la millora contínua del servei, altre dels plantejaments inclosos al Pla Estratègic de la instal·lació comarcal per al període 2016-2020

Pla Estrategis Biblioteca 1 interior
photo_camera Alcalde, regidor i responsables del centre, en la presentació del Pla Estratègic per als quatre anys vinents

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa ha presentat aquest dijous el seu Pla Estratègic per al període 2016-2020, el qual contempla l'ampliació del seu horari d'obertura de manera ininterrompuda de matí i tarda a partir de la segona quinzena de gener.  Pel que fa a la secció d'adults, el nou horari serà de 9:30 a 20 hores els dimarts, dijous i divendres, mentre que el dilluns només obrirà en horari de tarda, de 16 a 20 hores, i el dissabte de matí, de 10 a 13 hores.  

Respecte a l'àrea infantil l'horari serà de 16 a 20 hores de dilluns a divendres, mentre que els dimecres, divendres i dissabte serà de les 10 del matí fins a la una de migdia, oferint així dos dies (dimecres i divendres) servei de matí i tarda.

L'ampliació del servei dóna resposta a una vella reivindicació de molts usuaris

Així ho ha donat a conèixer l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, en el transcurs d'una roda de premsa a la qual ha estat acompanyat pel regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo; la directora del servei, Diana Solé, i el bibliotecari Josep Miquel Varea.

Serà l'únic centre d'aquest tipus a la demarcació de Lleida amb servei ininterromput

Amb el nou horari, la instal·lació dóna resposta a una vella reivindicació de molts usuaris, segons ha explicat l'alcalde, qui ha destacat que es tracta de la primera biblioteca comarcal de la demarcació de Lleida que donarà un servei ininterromput. Actualment només la Biblioteca de Lleida té aquest horari, si bé és d'àmbit provincial.

L'any 2016 el centre farà vint anys des de la seva inauguració, havent passat de ser un servei de préstec de llibres a disposar d'una àmplia oferta de serveis i atenció, línia que es vol continuar amb noves accions i projectes com és la creació d'un grup d’usuaris que participin en l’avaluació i la millora contínua de la biblioteca. El futur projecte de Cal Castelló i el paper de la Biblioteca com a facilitadora cultural, són altres dels projectes dins el Pla Estratègic per als propers quatre anys. 

Comentaris