La Biblioteca rep un ajut de 500 € per a la compra de llibres

La Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA han fet una aportació econòmica a quatre biblioteques de Catalunya, entre elles la de Mollerussa

Biblioteca donacio Caixa
photo_camera L'acte de lliurament de la donació, aquest dimarts a la instal·lació comarcal

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa ha rebut un ajut econòmic per part de la Fundació Antigues Caixes Catalanes  i Grup BBVA i per un import de 500 € per a la compra de llibres.

L'acte de lliurament de l'ajut ha tingut lloc aquest dimarts per part del director de Centre de Banca Comercial del BBVA, Jordi Cotonat, i del responsable social de la Fundació Antigues Caixes Catalanes de Mollerussa i comarca, Joan Montull. Per part de Mollerussa hi ha assistit l'alcalde, Marc Solsona, qui ha estat acompanyat pel regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, i la directora de la Biblioteca, Diana Solé.

L'alcalde ha agraït a la Fundació i al Grup BBVA l’atenció i la  sensibilitat per la cultura de la ciutat, ja que aquest ajut només s’ha donat a quatre biblioteques de Catalunya.

Els llibres es van comprar durant  la setmana del Llibre en Català, que es va fer al mes de setembre a Barcelona, i es posen ara a disposició dels usuaris.

Comentaris