Bona participació en una nova edició solejada de la Marxa de la Boira

La Marxa de la Boira destinarà un euro de cada inscripció a l’Escola Siloé de Mollerussa, un centre públic d’Educació Especial que atén alumnes amb discapacitat intel·lectual

La Marxa de la Boira reineix set-cents participants
photo_camera La Marxa de la Boira reuneix set-cents participants

El Pla d'Urgell i gran part de la demarcació de Lleida es despertarà aquest diumenge amb un dia assolat, un fet que molts lleidatans agrien amb tota certesa, després de setmanes d'intensa boira. Però pels organitzadors de la Marxa de la Boira, les condicions meteorològiques podien haver esperat un sol dia, ja que fa dues edicions que la marxa saludable que se celebra al Pla d'Urgell, amb total absència de Boira.

Marc Marxenit apadrina la tercera edició de l Marxa de la BoiraRes ha representat un inconvenient, per reunir a més de set-centes persones en el Pavelló Pla d'Urgell, des d'on el músic i productor mollerussenc Marc Marzenit, va prémer el play de sortida de la prova del circuit Marxes.cat, amb una sardana.

La iniciativa, impulsada pel Club de la Boira i Marxa.cat amb la col·laboració dels ajuntaments de Mollerussa, Vilanova de Bellpuig i la Diputació de Lleida, té per finalitat posar en relleu el potencial turístic del territori de la plana d'Urgell i la boira com a element característic. La Marxa de la Boira, que enguany s'ha sumat al circuit de marxes saludables de Ponent Marxa.cat i no és competitiva, ha inclòs dues El públic omple el pavelló en la Marxa de la Boiracaminades circulars, una curta de 10 quilòmetres i una de 22, per camins de terra i amb sortida i arribada a Mollerussa. Totes dues marxes han tingut com a punt de trobada Salt del Duran, on s'ha instal·lat un avituallament amb productes de proximitat i que a permès als participants conèixer els encants d'aquest indret natural.

En finalitzar el recorregut els participants van poder gaudir d'una gran degustació la cassola de tros d'hivern o vegetariana, i una ballada de sardanes amb la col·laboració de l'Agrupació Sardanista Mollerussa.

La Marxa de la Boira destinarà un euro de cada inscripció a l'Escola Siloé de Mollerussa, un centre públic d'Educació Especial que atén alumnes amb discapacitat intel·lectual, perquè aquests nens puguin gaudir d'activitats a l'aire lliure, pedagògiques i amb animals.

Comentaris