El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa renova l'oferta educativa per a les escoles

Imatge del Museu de Vestits de Paper de Mollerussa
photo_camera Imatge del Museu de Vestits de Paper de Mollerussa

El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa renovarà aquest curs l'oferta educativa per a escoles, un sector que ha vist créixer la demanda en els darrers anys i ha passat de ser poc més d'un miler en tot el 2018 als més de 600 registrats enguany fins al juny.

Imatge del Museu de Vestits de Paper de MollerussaD'aquesta manera, ha ideat una vintena de tallers diferents que estaran a càrrec del Centre d'Expressió Artística El Solaç, adaptats a totes les edats. S'ofereixen, també, activitats temàtiques segons l'estació de l'any i també la celebració de festivitats. L'objectiu és seguir potenciant aquest equipament per difondre el patrimoni, amb una col·lecció de més de 100 peces que es renoven cada any.

Imatge del Museu de Vestits de Paper de MollerussaA més, s'han replantejat les visites guiades al Museu de Vestits de Paper per escolars. Pel que fa a les visites d'alumnes de Cicle Infantil i Inicial, el fil argumental és un conte sobre la història dels vestits de paper. Quant als alumnes de Cicle Mitjà o Superior, es realitza una incursió als oficis de costura, mentre que per a ESO i Batxillerat es buscarà apropar l'ús del paper en el disseny i la moda per animar a participar en el Concurs de Vestits de Paper que se celebrarà el pròxim 14 de desembre.

Per tal de potenciar la modalitat d'Emergent's, l'Ajuntament de Mollerussa la dota amb un premi de 900 euros, i incorpora un nou guardó dotat de 1.000 euros en col·laboració de l'Escola Museu Origami Saragossa.

Comentaris