Caminada solidària a Mollerussa per fer visible l'Alzheimer

Primera edició de la Caminada per l’Alzheimer a Mollerussa
photo_camera Primera edició de la Caminada per l’Alzheimer a Mollerussa

L'Associació de Familiars de Malats d'Alzheimer Mollerussa-Pla d'Urgell, ha preparat la segona edició de la Caminada solidària, una activitat que es durà a terme el diumenge 22 de setembre, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell. Els organitzadors esperen superar la xifra dels 320 participants de l'anterior edició, i poder arribar al mig miler, que podran recorre la distància entre el Parc Municipal i el Salt de Duran.

Les entitats col·laboren en la Caminada per l’Alzheimer a MollerussaA partir de les nou del matí, que tindrà lloc la sortida de la caminada, es duran a terme al Parc Municipal de Mollerussa, tallers de musicoteràpia i de memòria, zumba o jocs tradicionals, entre altres, així com un esmorzar a mesura que arribin els esportistes.

Les inscripcions per a participar-hi, que tenen un cost de 10 euros, es poden fer a través de www.iter5.cat o bé a l'Espai Social Mollerussa de la Fundació Catalunya La Pedrera i al Casal Municipal per a la Gent Gran de Mollerussa, fins al 19 de setembre.

Comentaris