El camp de treball de Quàlia desperta passions per Linyola

Participants en el Camp de Treball Linyola
photo_camera Participants en el Camp de Treball Linyola

El camp de treball que va organitzar l'any passat l'Ajuntament de Linyola, gestionat per l'entitat Quàlia, va crear passions entre els joves que hi van participar, ja que una bona part dels quinze que s'hi han incrit aquest any són repetidors.

El grup de quinze joves que participen aquest any en el camp de treball, van arribar a Linyola aquest divendres, hi van ser rebuts per l'alcalde Àlex Mases i membres del consistori.

L'Alcalde Àlex Mases mostra les vistes des del campanar de Santa MariaEl col·lectiu de joves d'entre 14 i 17 anys, arribats de tota Catalunya, van prendre conciència de la magnitut de la feina que venien a fer al Pla d'Urgell, desprès de gaudir de la vista de la comarca des del campanar de l'església de Santa Maria.  

En el camp de treball d'enguany, que arrencara dilluns, està previst continuar amb la quarta ruta saludable que es desplegarà en la zona sud del municipi amb un recorregut de cinc quilòmetres. La recuperació del magatzem de la Guerra Civil que es troba en la zona dels bunquers, el manteniment dels ponts i la senyalització que es va dur a terme en anys anteriors, i l'arranjament d'elements arquitectonics del poble completaran les tasques durant dues setmanes.  

Visita del joves a l'esglèsia de Santa Maria de Linyolacamp de treball el gestiona Quàlia, l'àrea de lleure de l’Associació Alba de Tàrrega, entitat social que ofereix una atenció integral a totes les persones amb qualsevol discapacitat. El seu representant, Toni Domingo, va  destacar la importància que té per als joves participar en experiències de treball comunitari i inclusiu.

Comentaris