El Campament d’Innovació de Mollerussa presentarà 10 solucions a un repte de ciutat

idees innovació emprenedoria empresa
photo_camera Els participants hauran de donar solució al repte que plantejarà l’Ajuntament de Mollerussa.

El Teatre L’Amistat de Mollerussa acull aquest dijous el II Campament d’Innovació i Emprenedoria que reunirà a seixanta alumnes de sis centres de Formació Professional de la demarcació de Lleida, el quals hauran de presentar una proposta per resoldre un repte de ciutat, que l’Ajuntament de Mollerussa, amfitrió i col·laborador de l’esdeveniment, plantejarà a l’inici de la trobada.

La iniciativa va començar el curs passat a la ciutat de Lleida amb 5 centres que formen part de la Xarxa d’Emprenedoria del Departament d’Educació i enguany l’Institut Mollerussa se suma als altres que ja hi van participar; la Salle Mollerussa, Ilerna, Institut Torrevicens, la Caparella i l’Escola del Treball.  

Per tal de resoldre el repte proposat, els alumnes, tots ells de cicles formatius de Grau Superior, s’organitzaran per grups de sis alumnes, un de cada centre educatiu en els quals han cursat l’assignatura Empresa i Iniciativa Emprenedora que els donarà les eines per afrontar la proposta. Les 10 propostes presentades seran avaluades per un jurat format per l’empresari Josep Maria Pujol, de Prefabricats Pujol, un responsable de l’empresa Xtratègics, l’arquitecta tècnica, Esther Gatnau, la regidora d’Ensenyament, Mònica Segués i un tècnic del departament d’Educació a Lleida. Els premis estan patrocinats per l’Ajuntament de Mollerussa, BonÀrea, Agrupa, Transports Argelich, Euroreclams i Oficentre.

           

Comentaris