Cap de setmana de bàsquet a Mollerussa amb la final del Campionat de Catalunya d'infantil masculí

cartell final infantil cartell interiorEl pavelló poliesportiu municipal de Mollerussa acollirà aquest cap de setmana la final a quatre del Campionat de Catalunya de Bàsquet en categoria infantil masculí A-2 en la qual competiran els quatre millors equips classificats en aquesta lliga i que són el FC Barcelona Lassa B, el Club Joventut Badalona B, el CEB Girona i el Dental Manresa La Salle A.

L'amfitrió, el Club Basquet Mollerussa, competia en el grup en el qual s'ha classificat el CEB Girona

La competició començarà dissabte a la tarda amb les semifinals entre els quatre equips, la primera de les quals es disputarà a les 5 de la tarda entre el Girona i el Manresa mentre que la segona, entre el Barça i el Joventut, serà a les 7 de la tarda. El desenllaç serà diumenge a la tarda amb els encreuaments pel tercer i quart lloc a dos quarts de 5 i la final, prevista per a dos quarts de 7.

Val a dir que l’equip Infantil del Club Basquet Mollerussa, amfitrió de l’esdeveniment, competia també en aquesta lliga catalana, precisament, en el grup en el qual s’ha classificat en primer lloc el CEB Girona. 

Comentaris