Carles Porta, convidat de l'acte de lliurament del Premi de Poesia Maria Mercè Marçal

L'ens comarcal ha previst per al pròxim dia 10 de febrer la presentació de l'obra guanyadora de la 18a edició del Maria Mercè Marçal, el poemari 'El mapa de l'infinit', de l'autor mallorquí Joan Perelló

Guanyador del Premi de Poesia MMM
photo_camera Joan Perelló guanyador del Premi de Poesia MMM del 2016

L'escriptor de Vila-sana Carles Porta, serà el convidat, de la nit l'iteraria del lliurament del Premi de Poesia Maria Mercè Marçal que se celebrarà el pròxim 24 de febrer en el restaurant Resquitx de Golmés.

Segons el president del Consell Comarcal Josep Maria Huguet es va pensar en l'escriptor per la seva vinculació a la comarca i la coneixença de l'obra de la poetessa d'Ivars d'Urgell.

L'escriptor Carles PortaLa dinovena edició de la vetllada literària també comptarà amb la participació dels alumnes del col·legi La Salle de Mollerussa que seran els encarregats de fer lectura dels poemes guanyadors del premi de Poesia Sol del Pla, en el que hi participen estudiants de la comarca. Huguet ha explicat que la vetllada literària espera la participació de prop de 400 persones de tota la comarca.

L'ens comarcal ha previst per al pròxim dia 10 de febrer la presentació de l'obra guanyadora de la 18a edició del Maria Mercè Marçal. Es tracta d'El mapa de l'infinit, de l'autor mallorquí Joan Perelló. Llibre que publica Pagès Editors dins de la col·lecció La Suda i que presentarà la membre del jurat del Premi Àngels Marzo.

Comentaris