Carme Forcadell convidada de l'acte de lliurament del Premi de Poesia Maria Mercè Marçal

La divuitena convocatòria del Premi de Poesia Maria Mercè Marçal ha rebut 49 originals procedents dels Països Catalans, i en aquesta edició, un procedent d'Àustria

La Presidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell
photo_camera La Presidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell

La Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell serà la convidada de l'acte de lliurament del Premi de Poesia Maria Mercè Marçal, que tindrà lloc el dia 26 de febrer. Una vetllada literària en la qual es donarà a conèixer l'obra guanyadora, entre els quaranta-nou originals que s'han presentat a la divuitena convocatòria del Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

El president Josep Maria Huguet presenta la convocatóriaEl jurat, del que en formen part Jordi Pàmias, Jaume Pont, Joan Cornudella, Ramon Rubinat i Àngels Marzo, haurà de deliberar, quina serà l'obra guanyadora dels 3.500 euros, amb els que està dotat el premi, i que es publicarà dins de la col·lecció La Suda de Pagès Editors.

La convocatòria poètica del Pla d'Urgell està oberta a treballs escrits en vers o qualsevol altra forma utilitzada en poesia han de ser inèdits i escrits en llengua catalana, no han d’haver estat premiats en altres certàmens literaris ni tampoc poden estar compromesos ni en tràmit de publicació en cap editorial.

L’autor osonenc Carles Dachs va ser el guanyador de la passada edició amb l’obra A dalt més alt,

Comentaris