El Casalet de Nadal de les Ampa de Mollerussa obrirà el 21 de desembre

Mollerussa casalet de Nadal interior
photo_camera Presentació de la proposta aquest dimarts a l'Ajuntament, amb l'alcalde, la regidora d'Ensenyament, la representant de les Ampa i el responsable de Quàlia

Les AMPA de les 4 escoles de primària que té Mollerussa tornaran a organitzar enguany el Casalet de Nadal, la proposta lúdica i educativa per a infants des de 3 a 12 anys que tindrà lloc durant els 7 dies laborals de les vacances escolars i que repetirà l’escola Les Arrels com a seu. La novetat per aquesta segona edició és que s’ofereix també el servei de menjador i que el dia 21 donarà també servei amb l’objectiu de cobrir el festiu lectiu decretat amb motiu de les eleccions. Així ho han presentat aquest dimarts a l’Ajuntament, l’alcalde Marc Solsona, acompanyat per la regidora d’Ensenyament, Mònica Segués, i per Anna Bosch, representant de les AMPA.

Enguany oferirà també servei de menjador si s'arriba a un nombre determinat d'interessats

Les famílies interessades podran optar per apuntar els seus infants en dies puntals, en blocs de 4 dies o bé durant tots els dies que obre el servei. Per la qual cosa, s’ha determinat un tarifari de preus, que en el cas de les famílies que no són sòcies de l’AMPA tindrà un 10% d’increment amb l’objectiu de donar valor al fet de pertànyer a una AMPA, segons ha apuntat Anna Bosch, qui també ha indicat que per tal de poder oferir el servei de menjador caldrà arribar a un nombre determinat d’usuaris interessats.

La proposta lúdica i educativa, que es portarà a terme a l'escola Les Arrels, està adreçada a infants d'entre 3 a 12 anys

Les activitats aniran a càrrec de monitors de Quàlia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba. En aquest sentit, Lluís Nadal, responsable de l’entitat, ha explicat que durant el casal es treballaran diferents valors amb un centre d’interès que en aquest cas seran les figures dels camells dels Reis Mags d’Orient. A banda de les manualitats i els jocs, alguns en anglès, també s’oferirà una sortida al Cucalòcum de Lleida. Així mateix, per gentilesa de l’Ajuntament es repartirà entre els inscrits una entrada per l’Aventura de Nadal, que es fa en horari de tarda. Una gimcana pels carrers de la ciutat on es promourà un concurs de balcons engalanats de Nadal que seran jutjats pels mateixos participants en el casal, és altra de les activitats previstes.

Les inscripcions i el pagament, que s’hauran de fer en línia a través de la plataforma www.lleurequalia.cat, començaran el divendres dia 1 de desembre.

Comentaris