La Biblioteca Jaume Vila de Mollerussa clou el cicle Lletres i Vins amb un concert d'aries al Castell del Remei

La sala dels mirlls al Castell del Remei
photo_camera Cloenda del cicle Lletres i vins la Sala del Mirall del Castell del Remei

El Castell del Remei va obrir per primera vegada al públic aquest divendres, alguns dels espais recuperats de l'interior d'aquesta edificació de finals del segle XIX, de la mà de Tomàs Cusiné i Mireia Gonzàlez, els propietaris de la finca que van acompanyar a una seixantena d'existents en un recorregut per curioses estances com l'habitació del bisbe o l'antiga cuina.

L'emblemàtic edifici de la Noguera convertir la Sala del Mirall en l'escenari de la cloenda del cicle Lletres i Vins, que la Biblioteca Comarcal Jaume Vila organitza des de fa sis anys dins el projecte Biblioteques amb DO. La vesprada va estar protagonitzada per les lletres de les àries interpretades per la soprano Eva Ruiz i la pianista Marta Mesalles. El duo va seleccionades per l'ocasió i tretes d'òperes com Les noces de Figaro, de Mozart, o Carmen, de Bizet, entre altres.

Els assistents van poder maridar les notes musicals amb la degustació de cinc vins del celler del Castell del Remei com foren Gotim Blanc 2017, Oda Blanc 2016, Gotim Bru 2015, Oda Negre 2015 i 1780 del 2015

Les cinc activitats de què ha constat el cicle enguany han permès combinar ingredients com l'òpera, el futbol i la literatura amb la descoberta del patrimoni, a través de les dues activitats que han tingut la finca del Castell del Remei com a acollidora, i la degustació de vins dels quatre cellers propietat del mollerussenc Tomàs Cusiné i que, a banda del Celler del Castell del Remei, són Cara Nord Celler, Cérvoles Celler i Celler Tomàs Cusiné.

Comentaris