Castellnou de Seana commemora vint anys de tradició Dirt Track

Imatge del Dirt Track de Castellnou de Seana 2
photo_camera Imatge del Dirt Track de Castellnou de Seana 2

Castellnou de Seana continua fidel a la convocatòria anual.de motociclisme, amb la nova edició del Dirt Track, una competició que aquest any commemora el vintè aniversari, amb la penúltima prova de la copa Rodi&Michelin, que espera la participació d'una quarantena de pilots de l'especialitat.

Imatge del Dirt Track de Castellnou de Seana 1Castellnou de Seana va ser bressol d'aquesta especialitat del motociclisme, en uns anys que Lleida va tenir grans pilots com Lluís Massana, impulsor de la competició del Pla d'Urgell. Han sigut vint anys que si comptabilitzem amb objectivitat, han tingut una discontinuïtat, després de mots anys celebrant la prova al camp de futbol, l'any 2014, l'ajuntament i els amics del Dirt Track es van aventurar ha preparat una pista permanent.

Cartell Dirt Track CastellnouEl referent del municipi del Pla d'Urgell en aquesta disciplina i la disponibilitat del circuit permanent ha sigut motiu que molts pilots de l'especialitat fessin els entrenaments en aquest circuit.

Lluís Massana, explica que el dissabte dia 2 de setembre la pista estarà en òptimes condicions, ja que s'ha instal·lat un sistema de reg, i s'han millorat les mesures de seguretat. Característiques que aportaran molta més emoció a la prova, que començarà a rodar a partir de les deu de la nit. Massana recorda que els set finalistes de la copa Rodi&Michelin participaran en el Superprestigio Dirt Track 2017, al Palau Sant Jordi de Barcelona el 16 de desembre.

Massana anima als aficionats al motociclisme a gaudir d'una gran vesprada de velocitat i essència de benzina, en el circuit reformat, i la festa posterior a la competició.

Comentaris