Castellnou de Seana estrenarà una pista de pàdel en la zona esportiva aquest mateix estiu

Els aficionats i socis de l'equipament, podran fer la reserva mitjançant una aplicació per a dispositius mòbils, que també posarà en funcionament la il·luminació

Parcel·la en la qual s'ha iniciat la construcció de la pista de pàdel a Castellnou de Seana
photo_camera Parcel·la en la qual s'ha iniciat la construcció de la pista de pàdel a Castellnou de Seana

L'Ajuntament de Castellnou de Seana ha cedit una parcel·la de 22 x 11 metres, en la zona esportiva, a una empresa privada, que ha iniciat les obres de construcció d'una pista de pàdel. Segons l'alcalde de Castellnou de Seana Jordi Llanes l'obra es finalitzarà en unes setmanes i la gestionarà la mateixa empresa. Llanes va explicar que les persones que vulguin utilitzar l'equipament es podran descarregar en els dispositius mòbils una aplicació (app), amb la qual podran fer les reserves i al mateix temps posaran en funcionament la il·luminació i l'accés a la pista.

Segons Jordi Llanes, aquest equipament el podran utilitzar els alumnes de l'escola l'Estel, per fer activitats extraescolars i també es realitzaran classes de formació d'aquest esport. La pista es construeix en la zona esportiva i de lleure que l'Ajuntament ha habilitat als afores del municipi, en la rotonda de la carretera de Vila-sana, on també es troba una zona arbrada i un camp de futbol, així com uns lavabos.

Llanes va afegir que el consistori va adquirir cadires, taules i barbacoes portables, que cedeix als veïns del municipi, per tal que puguin utilitzar aquest espai per ha fer-hi pícnic i activitats familiars o populars.

Comentaris