De Catalunya a Múnic amb bicicleta per l'AFANOC

Una travessa internacional per recaptar fons i sensibilitzar sobre el càncer infantil
En Carles i el Ferran montats en les seves bicicletes. Foto: Comunicació de Lleida
photo_camera En Carles i el Ferran montats en les seves bicicletes. Foto: Comunicació de Lleida

Del 10 al 18 d’agost, el Ferran, un nen que ha superat el càncer, i el Carles, ciclista i amic seu, recorreran en bicicleta els 1.700 quilòmetres que separen Ivars de Noguera de Múnic amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

Sota el nom "Ivars - Múnic per l’AFANOC", aquesta iniciativa solidària pretén homenatjar i donar suport a l’entitat que va oferir ajuda i acompanyament a Ferran i la seva família durant la seva lluita contra la malaltia. El trajecte travessarà paisatges de Catalunya, França, Itàlia, Àustria i Alemanya, destacant la solidaritat internacional en la lluita contra el càncer infantil.

Per tal de contribuir a aquesta causa, s’ha habilitat una pàgina web on es poden fer donacions, que es destinaran íntegrament a l’AFANOC.

L’AFANOC, compromesa amb la millora de la qualitat de vida dels infants i joves amb càncer, atén 1.272 famílies, incloent-hi 164 de la província de Lleida. Un dels seus recursos més destacats és La Casa dels Xuklis, un allotjament temporal situat a Barcelona per a les famílies que han de desplaçar-se a la ciutat per rebre tractaments. L’entitat també compta amb seus físiques a les quatre províncies catalanes i representació als hospitals de referència, garantint així un suport constant a les famílies afectades.

Amb aquest repte, Ferran i Carles no només busquen recaptar diners, sinó també conscienciar la societat sobre la importància de la solidaritat i el suport a les famílies que afronten el càncer infantil.

Comentaris