Valentí Gubianas il·lustra el centre de Mollerussa amb 10 murals commemoratius dels 25 anys de la Biblioteca

L'Il·lustrador ha explicat que nou dels murals contenen un personatge llegint amb diferents estats d’ànim i en diferents espais adients al tipus de lectura que ha triat mentre que en el desè ha reunit els nou personatges
L'Il·lustrador Valentí Gubianas finalitza l'obra a Mollerussa ©AjMollerussa (1)
photo_camera L'Il·lustrador Valentí Gubianas finalitza l'obra a Mollerussa ©AjMollerussa (1)

Il·lustrador català Valentí Gubianas, va donar per finalitzats aquest dilluns els deu murals que ha realitzat en el centre de Mollerussa, en commemoració del vint-i-cinquè aniversari de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. Es tracta d'una obra que té la voluntat de mostrar les diferents sensacions que pot sentir un lector en agafar un llibre, des de la por a l’alegria o la pau, segons Gubianas.

L'Il·lustrador ha explicat que nou dels murals contenen un personatge llegint amb diferents estats d’ànim i en diferents espais adients al tipus de lectura que ha triat mentre que en el desè ha reunit els nou personatges fent un particular homenatge al quart de segle de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila.

L'Il·lustrador Valentí Gubianas finalitza l'obra a Mollerussa ©AjMollerussa (2)Cal recordar que Valentí Gubianas ja havia treballat a Mollerussa confeccionant un dels murals que donaven la venbinguda al Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que se celebrava al Complex de L'Amistat.

Aquesta exposició se suma  al seguit d’accions que ha organitzat la Biblioteca Comarcal Jaume Vila per commemorar l’efemèride i que han comptat, entra altres,  amb la participació del cantant de Mishima, David Carabén, i de l’espectacle de teatre familiar Mon petit souvenir de La Bleda.


 

Comentaris