El Centre de Rehabilitació de la Veu inaugura local a Mollerussa

L'Ajuntament de Mollerussa ha cedit a l'entitat un local en l'edifici Sant Jordi, amb l'objectiu de dur a terme activitats per tal que les persones afectades puguin recuperar la veu.

El col·lectiu d'operats de laringe del Pla d'Urgell que tindràn nova seu a Mollerussa
photo_camera El col·lectiu d'operats de laringe del Pla d'Urgell que tindràn nova seu a Mollerussa

El Centre de Rehabilitació de la Veu de Lleida, inaugurarà el pròxim 3 de novembre una seu a Mollerussa, un espai que té com a objectiu evitar el desplaçament a Lleida de les persones que han estat operades de càncer de laringe i han de realitzar teràpies per recuperar la veu. La nova seu es troba a l'edifici Sant Jordi, segon pis, a l'avinguda del Canal, un espai que ha estat cedit per l'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell.

L'acte d'inauguració tindrà lloc a a partir de les quatre de la tarda, i en el decurs del mateix es presentaran les activitats que es duran a terme en aquest nou espai.

La nova seu estarà oberta a totes aquelles persones que ho desitgin, els dimarts i dijous de 16 a 18 de la tarda, i es pot contactar en els telèfons 658379647 o 696909065 o en el correu electrònic [email protected]. També es pot accedir a més informació https://www.facebook.com/crvlr, de Facebook.

El Centre de Rehabilitació de la Veu de Lleida és una entitat sense ànim de lucre, que té la voluntat de donar suport a les persones que els hi han extirpat tot l'aparell fonador, per tal que puguin tornar a parlar i cantar, així com als familiars dels afectats. En aquest sentit cal recordar que l'entitat compta amb una coral, única a l'Estat, de la que en formen part una desena de membres de l'entitat, que recorre diferents punts de l'estat, per tal de donar a conèixer aquesta iniciativa, i les possibilitats de recuperació de les persones afectades.

Comentaris